Rețeaua PENNY ajunge la 345 de magazine în România

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea a două noi magazine în județele Ilfov și Arad. Astfel, rețeaua PENNY numără 345 de unități la nivel național.

Magazinul PENNY din Popești-Leordeni, județul Ilfov, este situat pe Șoseaua Berceni, nr. 9. Are o suprafață de vânzare de 705.91 mp, iar parcarea dispune de 25 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Arad (Tudor Vladimirescu), județul Arad, este situat pe Strada Reformei, nr. 1. Are o suprafață de vânzare de 795.70 mp, iar parcarea dispune de 42 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Ambele magazine își așteaptă clienții după următorul program de funcționare:

  • luni – sâmbătă, între 07:00 – 22:00

  • duminică, între 08:00 – 21:00.

Clienții care vor vizita magazinele PENNY din Popești-Leordeni și Arad se vor bucura de un design modern și accesibil. Acesta reflectă evoluția strategică a retailerului PENNY în România și pune accent pe crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru clienți și pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO (produse cu ingredientul principal din România, procesate și ambalate în țară).

Designul magazinelor PENNY. este primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii conform preferintelor clienților români, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, magazinele PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

PENNY Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 345 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.


Comentariile sunt închise