Explorând lumea afacerilor internaționale: Program de master în Comerț Exterior la ASE

Programul de master în Comerț Exterior al Academia de Studii Economice București (ASE) se adresează cu precădere absolvenților de studii superioare din diverse domenii de specialitate. Acest program oferă oportunitatea de a dobândi și aprofunda cunoștințele în domeniul afacerilor internaționale, contribuind la dezvoltarea profesională a studenților.

Pe parcursul celor doi ani de studii, programul de master în Comerț Exterior pune accentul pe înțelegerea politicilor comerciale, diplomația comercială, afacerile internaționale cu implicații aplicate, tehnici de negociere, comunicarea de afaceri în contextul intercultural, leadership în context internațional și multe alte aspecte relevante pentru sfera afacerilor globale.

Programul este conceput pentru a oferi studenților instrumentele necesare pentru a înțelege și naviga în complexitatea mediului de afaceri internaționale. Cursurile sunt susținute de cadre didactice calificate și de profesioniști cu experiență în domeniu, asigurând astfel o perspectivă teoretică solidă, dar și aplicată.

Înscrierea se realizează între 20 și 24 iulie 2023. Candidații interesați trebuie să depună dosarul de înscriere până la ora 12:00 a zilei de luni, 24 iulie, urmând ca în data de 27 iulie, va avea loc examenul de admitere sub forma unui test tip grilă, evaluând cunoștințele și competențele candidaților în domeniul comerțului exterior.

 

Mai multe detalii despre admitere găsiți pe : https://rei.ase.ro/admitere/admitere-masterat/

ASE


 

Comentariile sunt închise