Nou Director General Executiv la Artesana

Sergiu Mulțescu este noul Director General Executiv al companiei Artesana

Artesana, renumitul producător român de lactate artizanale, a anunțat numirea noului Director General Executiv care va coordona direcția strategică de dezvoltare și vânzări a companiei. Sergiu Mulțescu, care a deținut funcția de Director Comercial în cadrul aceleiași companii, va prelua acum un rol mult mai amplu și responsabil, fiind încredințat cu conducerea întregii activități strategice și de dezvoltare a Artesana International SA.

Implicarea lui Sergiu Mulțescu în companie datează încă din 2014, atunci când s-a alăturat echipei de specialiști a Artesana. De atunci, a avut o contribuție semnificativă în gestionarea echipei de vânzări a companiei, aducând rezultate notabile și extinzând cu succes prezența brandului Artesana pe piața lactatelor artizanale.

Istoria brandului Artesana începe în august 2012, odată cu intrarea sa pe piața românească. Însă, intrarea în retail-ul modern a avut loc în august 2013, moment de cotitură care a marcat o expansiune substanțială a brandului. În prezent, produsele Artesana sunt disponibile în peste 1000 de magazine din întreaga țară, fiind prezente în majoritatea rețelelor de retail modern, dar și în rețele locale și băcănii specializate.

Un pas important în dezvoltarea companiei a fost realizat prin investiții majore, în valoare de peste 6 milioane de euro, pentru construirea celei de-a doua fabrici a Artesana în Tecuci, județul Galați. Această nouă unitate de producție a lactatelor artizanale reprezintă un avans semnificativ în capacitatea de producție a companiei. Se estimează că producția în noua fabrică poate crește de până la zece ori față de cea a fabricii anterioare.

Performanța financiară a companiei a cunoscut o evoluție ascendentă, iar încheierea anului 2022 a adus o cifră de afaceri de 5 milioane de euro. Proiecțiile pentru anul 2023 sunt optimiste, cu estimări care indică venituri de aproximativ 8 milioane de euro. Această creștere semnificativă în venituri reflectă încrederea și loialitatea consumatorilor față de produsele Artesana și calitatea lor superioară.

Noul Director General Executiv, Sergiu Mulțescu, va juca un rol crucial în conducerea și implementarea strategiilor de dezvoltare a companiei. Obiectivele sale includ consolidarea poziției pe piața lactatelor artizanale din România, extinderea prezenței în retail-ul modern și creșterea producției pentru a satisface cererea în continuă creștere pentru produsele Artesana.

Cu Sergiu Mulțescu la conducere și cu echipa sa experimentată, Artesana International SA își va continua tradiția de a oferi consumatorilor români lactate artizanale de cea mai înaltă calitate, promițând o evoluție continuă și inovatoare pe piață. Prin perseverență și dedicare, Artesana își menține angajamentul de a oferi produse sănătoase și delicioase, satisfăcând astfel gusturile rafinate ale clienților săi fideli.

Sursă: Forbes

Editor: Daniel Goci


 

Comentariile sunt închise