Kaufland a deschis magazin în Pipera

Kaufland România a inaugurat  joi, 10 august, un magazin în nordul capitalei, în cartierul Pipera.  Acesta este hipermarketul cu numărul 21 în București și al 169-lea la nivel național.

Situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, nr. 6-8, București, magazinul este construit pe o suprafață totală de aproape 5.800 m2, cu un spațiu de vânzare de 3.200 m2. Prin deschiderea noului magazin, Kaufland creează 80 de locuri de muncă noi.

Programul de funcționare va fi cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 07:30-21:00 duminica.

Pentru clienții care vin cu mașina la cumpărături, noul hipermarket pune la dispoziție peste 200 de locuri de parcare, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități și 6 pentru părinți. Clienții au la dispoziție și cinci locuri cu acces la stațiile de încărcare a mașinilor electrice și rastele pentru biciclete.

Cu un număr de 19 case de marcat, dintre care 10 express, de tip self-service, noul Kaufland asigură un flux rapid de clienți și timp redus pentru achitarea cumpărăturilor. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, finalizând plata la casa de marcat.

Kaufland Fabrica de Glucoză oferă accesul la o varietate de produse, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de 22,5 de metri, raion de pește proaspăt, microseră la raionul de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare.

Galeria comercială oferă acces la o varietate de magazine și servicii, precum centrul de înfrumusețare Doctor Skin, farmacia Dr. Max, farmacia veterinară Veterra sau Vanilla-Jerk, de unde clienții vor găsi mâncare gătită de tip fast-food, produse de cofetărie și cafea artizanală.

Clienții care vor să ia masa rapid sunt invitați să încerce preparatele de la punctul Grill din exteriorul magazinului.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul hipermarket Kaufland Fabrica de Glucoză este prevăzut cu sisteme de reciclare, unde clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Aici se colectează trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

 

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 155.000 de angajați și o rețea de 169 de magazine în România. 


 

Comentariile sunt închise