Soluții urgente pentru crizele de mâine dimineață

Peste 60 de conducători de vârf, foarte atenți, discută meandrele procesării în România și caută soluții de eficientizare a activității lor.

Se simt nesprijiniți de Stat și Guvern, cel puțin comparabil cu alte țări din Europa Centrală și de Sud Est, și critică deschis modalitățile de finanțare pentru business în România: foarte scumpe și pe perioade foarte scurte.

Speaker cu multă experiența și cu privire de ansamblu, Adrian Ariciu ,CEO Metro, încearcă să focuseze audiența către mentalitatea antreprenorului și conducătorului de succes în vremuri de crize multiple asemenea celor care ne înconjoară azi.

Gabriel Biriș completează tabloul provocărilor strivitoare generate de cele peste 500 de modificări ale codului fiscal din ultima perioadă pe care le-a identificat The Tax Institut al cărui fondator inspirat și competent este.

Amândoi, și Ariciu și Biriș, propun soluții imediate valabile pentru diferite categorii de business și accentuarea dialogului cu autoritățile în cadrul unor platforme care să spargă barierele între domenii.

Partenerul Ibănești prinde din zbor ocazia și comunica tuturor că chiar dacă nu are reclamă la televizor, Telemeaua de Ibănești are un club de admiratori. Ei știu ce înseamnă produs cu Denumire de Origine Protejată și-i recunosc gustul din o mie de feluri de brânză. Adrian Ariciu, CEO Metro România a intrat astăzi în clubul ăsta. Select. Cel al admiratorilor singurului produs DOP din România, aproape celebra Telemea de Ibănești.

FoodIntelForum se bucură împreună cu toți participanții ca în aprilie vor fi alături și Profi, și Auchan, și Grupul Valvis, și USAMV București, și Biriș Goran și Ibănești și Mercedes Autoklass și … mulți alții !

🍷 La #FoodIntelForum, ediția a VII-a, primăvara anului 2024, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil!

📢Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti,

📢 Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, #romaniafuncționează


 

Comentariile sunt închise