Daycome – delicii fără gluten oferă inovații sănătoase

Daycome, fabrica de fursecuri operată de societatea Sarah Benedict din județul Harghita, se distinge ca fiind prima și singura fabrică de fursecuri din România cu o producție 100% fără gluten, certificat de către ARIG.

Această inițiativă reprezintă un răspuns la nevoile consumatorilor moderni, cu accent special pe cei care suferă de intoleranțe alimentare, cum ar fi celiacia sau diabetul.

Produsele Daycome, prezentându-se pe piață, nu doar că sunt lipsite de gluten, ci sunt și lipsite de lactoză, zahăr, aditivi sau conservanți. Acest lucru le conferă unicitate pe piața alimentară. Rețetele elaborate ale produselor Daycome sunt rezultatul unui proces meticulos de dezvoltare în fabrică, axat pe îndeplinirea nevoilor consumatorului și crearea unui gust inconfundabil, exclusiv din ingrediente naturale.

Înainte de a pune în practică dezvoltarea și fabricarea produselor Daycome, fabrica a efectuat o analiză de piață amănunțită, identificând trendurile și nevoile actuale, cu accent pe cerințele specifice ale celiacilor și ale diabeticilor. Procesul de producție se bazează exclusiv pe materii prime naturale, garantând astfel calitatea și trasabilitatea produselor.

O inovație semnificativă a fabricii este reprezentată de produsele din făină de sorg. Acestea includ două tipuri de pâine, trei tipuri de fursecuri, un linzer și un pișcot, toate excepționale la gust și potrivite pentru diabetici. Acest demers reflectă angajamentul Daycome de a oferi alternative sigure și delicioase pentru cei cu nevoi alimentare specifice.

Produsele Daycome sunt disponibile în diverse magazine fizice și online, inclusiv în Bebe Tei din București, Constanța și Pitești, precum și în magazinele Merkur (Elan Trio) din județele Mureș, Harghita și Covasna. În plus, pe site-ul firmei (www.daycome.ro), consumatorii pot găsi și diferite tipuri de făină de sorg și paste din sorg sub brandul MAGIC MILLS, singurul brand de făină de sorg certificat de către AOECS din Ungaria.

Daycome și Magic Mills colaborează pentru a conștientiza clienții din industria alimentară despre beneficiile sorgului, o cereale cu proprietăți unice, precum lipsa toxinelor, conținutul de carbohidrați cu descompunere lentă și contribuția la menținerea sănătății intestinale. Materialele video educative cu un medic diabetolog despre făina de sorg pot fi găsite pe canalul de Youtube @glutenfreedaycome.

Societatea Sarah Benedict, prin brandul său Daycome, își propune să rămână un garant al respectării cerințelor de 100% fără gluten, oferind consumatorilor săi produse de înaltă calitate și siguranță. Prin canalele sale de social media (Facebook, Instagram și TikTok: @therealdaycome), compania se angajează să țină consumatorii la curent cu noile produse dezvoltate și să promoveze o campanie de conștientizare și sensibilizare a publicului cu privire la problemele persoanelor cu intoleranțe alimentare.

Sursă: Roaliment

Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise