Sustenabilitate înainte de toate: noroc cu 1 februarie

László Borbély, coordonator Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, explică noile variante de finanțare disponibile IMEDIAT pentru 48 de conducători de business de vârf preocupați obsesiv de sustenabilitate.

Pentru că vine, vrem – nu vrem, sustenabilitatea peste noi de la 1 ianuarie 2025!

Adică reguli noi OBLIGATORII! De la Uniunea Europeană, deci nu se prea discută, doar se adaptează. Dialogul se anunță intens: Eutron Invest Romania, Wiren România, Safety Approach, Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz, Mirdatod Ibănești și alți proprietari/milionari/latifundiari/ gospodari cântăresc îngrijorați impactul și eficiența.

Summit-ul COP28, situația încălzirii globale și necesitatea cât mai mare de trecere la energie regenerabilă scot sustenabilitatea din zona de recomandare și o plasează ca obligativitate.

Specialist/profesionist Valer Hancaș, Kaufland, are și soluții tehnice concrete – se ocupă de mult de obținerea sustenabilității – se întrevăd chiar faze premergătoare de noi și mari contracte.

Andreea Nica, Vicepreședinte CFA Romania, vine cu expertiza internațională bazată pe experiența cu Grupul London Stock Exchange. Abordam tema scorurilor Environmental, Social, and Governance (ESG) bazate pe rapoartele de sustenabilitate care devin obligatorii prin reglementare.

LeaderSpace și FoodBiz SustenAI Conference din 1 februarie aduc la un loc autorități, academici și conducători de vârf de business în întâmpinarea FoodIntelForum ediția a VII- a din 24-26 aprilie – când Sustenabilitatea va fi o temă și mai ACUTĂ.

Până atunci, pe 1 februarie, la un pahar de vin de Sâmburești al celebrului antreprenor și Mentor Jean Valvis, se pune la cale o noua direcție. Lângă “brânzuri, vinuri, cărnuri, sucuri și miere” ca la noi – de la firme care, culmea, produc tradițional dar sunt …Sustenabile! Marii procesatori și marii retaileri prezenți sunt în priză!

Potrivit cu sustenabilitatea este Filgud, care oferta alternative la unele dintre cele mai îndrăgite produse de origine animală, prietenoase cu oamenii cât și cu natura. Gustăm și ne convingem.

Deja suplimentam 8 locuri la cererea insistentă a … dar aceasta este informație sustenabilă doar pentru participanți.

Iar participanții sunt cei care se pricep!

Articol sprijinit de FoodIntelForum.


 

Comentariile sunt închise