Senneville Timișoara se extinde cu succes în 2023

Producătorul de prăjituri și produse de patiserie Senneville Timișoara a înregistrat o ascensiune impresionantă în anul 2023, înregistrând o cifră de afaceri de 18,3 milioane de lei (3,7 milioane euro), reflectând o creștere semnificativă de 81% față de nivelul din 2022.

Cu șase locații proprii și parteneriate cu patru retaileri de prestigiu – Profi, Mega Image, Carrefour și Kaufland – Senneville continuă să-și consolideze poziția pe piața de produse de patiserie din România. În prezent, compania se află în discuții avansate cu încă două lanțuri de magazine, pregătindu-se pentru noi colaborări în prima jumătate a anului 2024.

Cu peste 50 de SKU-uri listate în retail, Senneville a reușit să genereze 50% din totalul afacerilor prin parteneriatele cu lanțurile de supermarketuri și hipermarketurile din țară.

La finalul anului 2023, echipa Senneville număra 65 de angajați, iar în prezent s-a extins la peste 70 de membri. În contextul acestei creșteri remarcabile, compania anunță că este în căutare de personal pentru mai multe departamente, precum administrativ, contabil și producție, evidențiind angajamentul său continuu pentru dezvoltare și excelență în industria patiseriei.

Sursă: Moneybuzz

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise