City Grill, câștigător în bătălia pentru Aeroportul Otopeni

Grupul City Grill, fondat de Dragoș Petrescu, a obținut o victorie importantă în licitația pentru spațiile comerciale de pe Aeroportul Otopeni, conform datelor furnizate de Compania Națională Aeroporturi București (CNAB). Una dintre companiile din grup, City Cafe Express, a încheiat un parteneriat cu PVP Tasty Food și Albert Fast Delivery, câștigând un contract pentru segmentul comercial al alimentației publice.

Acest contract reprezintă oportunitatea pentru City Grill de a consolida prezența sa pe aeroport și de a aduce inovație în experiența pasagerilor. Licitațiile au cuprins mai multe segmente, inclusiv duty-free, alimentație publică, vending și schimb valutar.

City Cafe Express a câștigat un segment semnificativ, reprezentând 55% din spațiile dedicate alimentației publice, în parteneriat cu PVP Tasty Food și Albert Fast Delivery. În același timp, Dnata Catering, cu experiență anterioară în operarea pe aeroport, a obținut primul pachet, reprezentând 45% din spațiile respective.

Dragoș Petrescu, CEO al City Grill, a subliniat că asocierea de companii a fost necesară pentru a face față costurilor ridicate de investiții și operațiuni specifice aeroportuare. Petrescu a exprimat încrederea că contractul pe termen lung va aduce beneficii ambelor părți, având în vedere potențialul de creștere al aeroportului.

Cu privire la întârzierea licitațiilor, reprezentanții CNAB au menționat că acestea au fost finalizate în octombrie 2023, contrar declarațiilor anterioare. Odată cu atribuirea contractelor, City Grill și partenerii săi au intrat într-o fază crucială a operaționalizării spațiilor, anticipând o tranziție treptată și eficientă.

Aeroportul Otopeni a atras atenția în trecut prin prețurile ridicate practicate în magazinele sale. În acest context, CNAB a solicitat companiilor câștigătoare să ofere un pachet Combo accesibil tuturor pasagerilor, subliniind importanța accesibilității pentru diversele categorii de călători.

În final, victoria City Grill la licitația Aeroportului Otopeni subliniază angajamentul grupului pentru dezvoltarea continuă și adaptarea la cerințele în schimbare ale pieței aeroportuare, oferind astfel o experiență îmbunătățită pasagerilor.

Sursă: Ziarul Financiar

Editor: Alexandra Bancila


Comentariile sunt închise