Unde se află cel mai mare mall din lume cu peste 1200 de magazine

Dubai Mall, cel mai mare mall din lume cu peste 1.200 de magazine şi 200 de vânzători de alimente şi băuturi, dar și cea mai importantă destinație de shopping, se extinde în urma unei investiții de peste 400 milioane de dolari.

Dezvoltatorul Dubai Mall, Emaar Properties, a anunţat că extinderea presupune apariția a nu mai puțin de 240 de magazine de lux noi şi locuri de mâncare şi băuturi.

”Noua extindere a Dubai Mall este o completare excelentă pentru unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din lume”, a declarat Mohamed Alabbar, fondatorul Emaar.

În prezent, Dubai Mall situat în capitala comercială a Emiratelor Arabe Unite mai găzduieşte pe lângă numeroasele magazine și un acvariu de 10 milioane de litri, un patinoar de dimensiuni olimpice, un Chinatown interior, un parc de realitate virtuală, un parc tematic interior SEGA, dar şi unul dintre cele mai mari magazine de bomboane din lume.

Mohamed Alabbar spune că planul de extindere reflectă ambiţia Dubaiului de a-şi consolida poziţia ”ca o destinaţie globală de top”.

Dubai Mall are o suprafaţă de 12 milioane de metri pătraţi și este conectat şi la Burj Khalifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume.


 

Comentariile sunt închise