Froo: Noua rețea de magazine de proximitate din România

Żabka, una dintre cele mai mari rețele de magazine de proximitate din Europa, și-a extins prezența în România, lansând un nou lanț de magazine sub brandul Froo. În ultima lună, au fost deschise cinci magazine Froo în București.

Acest nou brand face parte din ecosistemul Grupului Żabka, cunoscut pentru cele peste 10.000 de magazine din Polonia și soluțiile inovatoare în retail.

Grupul Żabka, cu o experiență de peste 25 de ani în Polonia, a intrat pe piața din România în parteneriat cu DRIM Daniel Distribuție, un lider în distribuția FMCG. Această colaborare strategică vizează să valorifice cunoștințele aprofundate despre comportamentul consumatorilor și expertiza locală a partenerului român.

România este o piață importantă în Europa Centrală și de Est, cu un potențial de creștere semnificativ. Consumatorii români apreciază magazinele mici, de proximitate, unde pot face cumpărături rapide și spontane. Froo se potrivește perfect acestor nevoi, sub sloganul ‘Tot ce ai nevoie, vei găsi la Froo’”, a declarat Anna Grabowska, Director General Żabka International.

Conform unui sondaj realizat de Kantar, 47% dintre români preferă cumpărăturile spontane, iar Froo răspunde acestei tendințe printr-o gamă largă de produse locale și internaționale. Peste 80% din sortimentul Froo provine de la furnizori români, iar magazinele oferă și produse private label, precum sandvișurile Tommy Bites și băuturile Barefruit.

Froo își propune să sprijine antreprenoriatul local printr-un model de parteneriat de afaceri și să deschidă noi locații în marile orașe din România. În plus, magazinele Froo sunt echipate cu automate de colectare a ambalajelor, contribuind astfel la promovarea unei economii circulare și respectarea reglementărilor locale de mediu.

Directorul General al Froo Romania Retail S.R.L., Radu Trandafir, a subliniat angajamentul companiei de a se adapta nevoilor clienților și de a oferi o experiență de cumpărături superioară, bazată pe feedback-ul direct al consumatorilor.

Astfel, Froo aduce pe piața românească un concept modern de magazine de proximitate, menținând în același timp valorile și tradițiile care au făcut Grupul Żabka un lider în Europa.

Sursă: Retail & FMCG

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise