A apărut Numărul 1 al Ediției de tipar FoodBiz!

FoodBiz, Numărul 1, revistă complexă de business ce se adresează unor sectoare importante din economia românească: agribusiness, industria alimentară, a băuturilor și HoReCa a apărut!

O publicație de excepție în media românească, lansată cu  ocazia FoodIntelForum, conferință internațională dedicată întreg lanțului foodbiz, organizată pe 18-19 iunie la Hotel Sheraton, Academia de Studii Economice București, etc.

Primul număr tiparit, care urmează succesului numărului semnal, tratează teme de mare interes pentru mediul de afaceri autohton, de la sursele de finanțare în agricultură și industria alimentară, viitoarea PAC, cercetare, inovare, digitalizare – cuvintele cheie care garantează succesul în viitorii ani, până la analize de impact asupra unor piețe importante cum este cea a fructelor si legumelor, tehnici de vânzare sau povești de succes ale unor antreprenori care și-au demonstrat de-a lungul timpului tenacitatea într-un mediu de afaceri destul de dificil. Și totul sub impactul tehnologiilor de ultimă oră, care au devenit parte din cotidian. O ediție de colecție pe care nu trebuie să o ratați!

Nu uitați, revista FoodBiz se adresează antreprenorilor și decidenților din zona de retail, agrobusiness, HoReCa, industriile de food & drinks. Este un produs cu impact promoțional de excepție, acoperind atât B2B, cât și B2C.

Ne puteți urmări permanent aici, pe foodbiz.ro, pentru a fi la curent cu cele mai noi și interesante evenimente din captivantul business al agriculturii, producției alimentare, producției de băuturi și HoReCa, care ne influențează definitoriu existența.


vezi și…

 Valvis: Lumea nu cumpără numai un brand, ci și garanția țării de origine

Dan Suciu (BNR) la FoodIntelForum: Capacitatea administraţiei româneşti de a reacţiona predictibil este de 30%

 

 

Comentariile sunt închise