International Agricultural Exhibition (AgriteQ)

17 – 21 martie 2020, Doha, Qatar

În perioada 17 – 21 martie 2020 va avea loc la Doha, (Qatar) AgriteQ cea de-a 8-a ediție a expoziției de agricultură, irigații, piscicultură, mediu, echipamente agricole moderne și tehnologie și cea de-a doua ediție a expoziției internaționale pentru mediu „EnviroteQ 2020”, organizate de Ministerul Municipalității și Mediului din Statul Qatar.

Aceaste expoziții vizează deschiderea de noi orizonturi pentru schimburile comerciale și schimbul de experiență între țările participante, ținând cont că la acest eveniment vor participa firme locale și internaționale specializate în domeniul agricol, al irigațiilor, fondului piscicol, mediului, diferitelor echipamente și tehnologii în acest domeniu. Expozițiile vor fi organizate pe 4 zone specifice de activitate: AgriteQ, FoodteQ, EnviroteQ și VeteQ.

Evenimentul oferă o oportunitate ideală pentru specialiștii din industrie să exploreze o gamă largă de tehnologii agricole, echipamente și produse conexe, să se întâlnească cu factorii de decizie, să obțină informații valoroase și să descopere cele mai bune practici.


alte articole…

Wine and Street Food Festival

De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019?  

 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim