Bucharest Food Summit 2019 – gazdă și pentru liderul pieței de brânzeturi din România

Hochland România, companie lider pe piata brânzeturilor din România, va avea doi reprezentanți importanți la ediția din acest an a Bucharest Food Summit, eveniment care reunește jucători de top din agribusiness-ul autohton, dar și din retail sau HoReCa. Este vorba de Mădălin Niculae, sales and HoReCa manager Hochland și Elena Sibian, sales representative Hochland, care vor fi alături de noi în luna noiembrie.
Hochland este unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi din lume, având 11 unități de producție în Germania, Franța, Spania, Polonia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, un număr de peste 4.000 de angajați și o producție de brânzeturi de aproximativ 300.000 tone anual. În România, Hochland este liderul pieței de brânzeturi, având un portofoliu care include o gamă largă de sortimente, de la brânză topită la cașcaval și mozzarella, creme de brânză, telemea, specialități precum Brânză Praid sau Delicii Calde.

Industria alimentară va fi unul din punctele de interes major în cadrul Bucharest Food Summit 2019, până la acest moment, confirmând participarea cele mai mari companii din sector, reprezentanți ai celor mai reprezentative asociații de profil, autorități, precum și tineri antreprenori aflați la început de drum. Aceștia vor putea să afle care sunt ultimele noutăți în ceea ce privește mediul de business autohton, dar si informatii la zi în materie de finanțare, tehnologie, oportunități de afaceri sau piețe de desfacere la export. La ediția din 2019, o atenție deosebită este acordată tinerilor antreprenori, care vor avea la dipoziție un panel de discuții dedicat start-up-urilor.

Mai multe informații despre eveniment găsiți consultând programul conferinței.


vezi și…

De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019?

Panel Agrointeligența la BucharestFoodSummit 2019

Comentariile sunt închise