AgriFoodTech 2019

11-12 Decembrie 2019, Olanda

AgriFoodTech 2019 este o platformă în care inovațiile de înaltă tehnologie și TIC (tehnologii în informații și comunicare) pentru o producție mai eficientă, eficientă, mai durabilă sau chiar diferită în industria alimentară, agricultura și horticultura (sticlă) sunt centrale.

Între 11 și 12 decembrie 2019, AgriFoodTech va conecta sectoarele de top „Sisteme și materiale de înaltă tehnologie” cu „Agri & Food și Horticultură”, cu scopul de a se uni pentru a dezvolta noi soluții tehnologice pentru agricultură și alimentație. Cele mai noi inovații de înaltă tehnologie și IT, produse, servicii și proiecte de cercetare sunt prezentate atât în cadrul expoziției, cât și în congres.

Pe parcursul a două zile, totul se va concentra în jurul noilor tehnologii pentru sectorul Agri & Food: senzori, drone, roboți, viziune, iluminare cu LED, proiectare și integrare a sistemului, automatizare, ambalare, tehnologie IT și alimentară. Inovațiile din cadrul Agri & Food se dezvoltă rapid. Toate cu un singur obiectiv: să anticipezi nevoia mondială de alimente, să abordezi lipsa și să răspunzi la schimbarea lanțului alimentar.


vezi și…

De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019?  

Comentariile sunt închise