Antreprenori celebri, manageri de top și reprezentanții celor mai mari companii vin la Bucharest Food Summit 2019

Companiile Stoica & Asociații,  Hochland, Patria Bank, GrECo România, Novita Impex, DLA Piese Auto si Accesorii și mulți alții s-au înscris deja la cel mai important eveniment al toamnei, Bucharest Food Summit, care reunește jucători de top din agribusiness-ul autohton, dar și din retail sau HORECA.

Ediția a II-a a Bucharest Food Summit se va desfășura în perioada 12-13 noiembrie, la hotelul Sheraton și la Academia de Studii Economice din București. Cei peste 700 de participanți și peste 50 de speakeri de renume, care vor participa pe durata a trei săptămâni la evenimente de business, culturale, sociale și de networking, finalizate prin dezbaterile din zilele de 12 și 13 noiembrie, vin la acest summit în urma demersurilor susținute și a  dialogului direct și continuu cu  peste 7.000 de decidenți din țară și din străinătate din domeniul agribusiness, producție alimentară, producție de băuturi și HORECA.

La categoria speakeri și-a confirmat, de curând, participarea și celebrul Hardy Schloer (cel care a prognozat căderea puternică a indicelui Dow Jones, cel mai important indice al pieței de capital la Bursa din New York, cofondator al companiei Raven Pack, care livrează rapoarte de analiză și prognoza unor mari instituții financiare din întreaga lume și președinte al SCG și COO al Prisma Analytics).

FoodBiz este partener principal al celei de-a doua ediții a Bucharest Food Summit, cel mai important eveniment al acestei toamne din domeniul agriculturii, producției alimentare, logisticii și HORECA din România și regiune. Summit-ul  se adresează oamenilor de afaceri din sectoarele menționate, constituind o bună ocazie de a lua contact cu cele mai noi informații privind mediul de business autohton, dar și cu ultimele noutăți în materie de  finanțare, tehnologie, oportunități de afaceri sau piețe de desfacere la export.

O atenție deosebită va fi acordată tinerilor antreprenori, care vor avea la dipoziție un panel de discuții dedicat start-up-urilor. Această inițiativă va fi continuată și la următoarele ediții ale Bucharest Food Summit.

După succesul înregistrat la prima ediție a Bucharest Food Summit din noiembrie 2018, ediția din acest an se poziționează ca un eveniment de o și mai mare anvergură, reunind personalități importante din mediul de afaceri, academic, politicieni, precum și autorități importante din structurile administrative.


vezi și…

De ce trebuie să participi la BucharestFoodSummit 2019?  

 

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim