Șoferii, înlocuiți de sistemul IntelliSense de la New Holland

Premiul  de la Târgul Internațional SIMA 2019 „Mașina anului” a fost acordat pentru sistemul inteligent IntelliSense de la New Holland.

 Sistemul, disponibil pentru gama de combine CR Revelation și-a dovedit din plin eficacitatea fiind testat deja în țările Uniunii Europene, în cadrul campaniei agricole de vară (în Olanda, Franța și altele).

„Sistemul IntelliSense duce automatizarea la un nou nivel și introduce o serie de îmbunătățiri care consolidează supremația mondială a gamei de combine CR, în termeni de capacitate și productivitate”, susțin reprezentanții companiei New Holland. Acest nou sistem este complet automatizat și proactiv. De asemenea,  oferă avantaje semnificative. Sistemul crește productivitatea zilnică, reduce spargerile și pierderile de cereale și îmbunătățește calitatea acestora. Deoarece sistemul efectuează setările automate ale combinei, operatorii iau mult mai puține decizii în timpul muncii, aspect ce sporește nivelul de confort, încredere și scade oboseala.

„Instalarea pe o combină de tipul CR 9.90 înseamnă o investiție de 15.000 de euro. Însă, calitatea lucrărilor agricole este superioară utilizând acest sistem inteligent. De asemenea, cantitatea de producție agricolă crește. Secretul sistemului IntelliSense sunt doi noi senzori care permit mașinii să realizeze toate setările de la sine”, a declarat  Pierre Chazé, un antreprenor francez din regiunea Mayenne, care a optat pentru a investi în acest sistem inteligent.


vezi și…

Bucharest Food Summit 2019: De la inteligența artificială, până la nișele cu potențial în business-ul românesc (Partea I)

 

Comentariile sunt închise