EU Agricultural Outlook 2019

10-11 decembrie 2019, Bruxelles, Belgia

EU Agricultural Outlook 2019 vizează perspectivele agricole și a devenit deja cea mai importantă reuniune anuală a părților europene interesate care doresc să se implice și să discute viitorul agriculturii în Europa și provocările viitoare.

Cea de-a cincea ediție a conferinței EU Agricultural Outlook 2019 va avea loc în perioada 10-11 decembrie 2019 și va fi deschisă de Comisarul pentru agricultură și dezvoltare rurală.

Discuțiile din prima zi vor implica vorbitori la nivel înalt și se vor concentra pe Durabilitatea de la fermă la furculiță. Vorbitorii vor împărtăși evoluțiile științifice și inițiativele deja în vigoare pentru a îmbunătăți sustenabilitatea economică, ecologică și socială a producției, consumului și comerțului.

Cea de-a doua zi va începe cu o discuție privitoare la impactul creșterii cererilor societății asupra prețurilor la produsele alimentare. Aceasta va fi urmată de o dezbatere privind perspectivele piețelor agricole ale UE (culturi, biocombustibili, culturi specializate, carne și lactate).

Printre participanți vor fi  instituțiile UE, guvernele și organizațiile internaționale, cei implicați în lanțul de aprovizionare cu alimente, experți de piață, profesori din mediul universitar, think tank-uri și societatea civilă.


vezi și…

Florin Dănescu, ARB: Comunicarea cu finanțarea economiei nu există

 

Comentariile sunt închise