Paradisul cărnii în România, la Ferma Dacilor

Ferma Dacilor a fost construită într-un loc plin de istorie și frumusețe naturală — zona Dealu Mare-Tohani, județul Prahova.

Aflat în inima zonelor viticole cu același climat ca al vestitului Bordeaux și a renumitelor crame Tohani, Budureasca și Lacerta, resortul a fost conceput pentru a le oferi oamenilor șansa de a-și aduce aminte de vremurile când nu existau E-uri, gadget-uri și internet.

Aici turiștii găsesc cele mai bune motive să evadeze din tumultul cotidian: de la cazare în casuțe din lemn (unice în România)ca pe vremea dacilor, servirea mâncării făcute pe vatră, în cuptoare din piatră și până la practicarea de sporturi extreme sau drumeții la cele mai mari crame din România, pe Drumul Vinului.

Mark Wiens, un cunoscut vlogger specializat pe tradiții culinare și tur gastronomic – cu 5,4 milioane de followers (!) – a vizitat România.

Și a fost impresionat!!!

Vlogul are aproape 600 000 de vizionări deja și a devenit viral.

După un tur prin diferite zone, acesta a rămas profund impresionat de experianța avută la Ferma Dacilor.

„În timpul călătoriei mele în România, am mers într-un loc numit Ferma Dacilor, unde am avut una dintre cele mai unice și speciale experiențe culinare din călătoria mea în România. Întregul concept este de la fermă la masă, unde aproape tot ce servesc, de la carne la legume și condimente, sunt cultivate și produse în locația fermei.

Nu numai că mâncarea este proaspătă și locală, dar se străduiesc să gătească lucrurile în felul străvechi.

Alături de porcul de 110 KG pe care l-au fript integral, unul dintre punctele culminante pentru mine a fost degustarea porcului de Mangalița, un tip de porc blănos, care pare aproape oaie. Se spune că grăsimea lui este sănătoasă, cu puțin sau chiar 0 colesterol!

Carnea era grasă și delicioasă.”


vezi și…

Top 6 state producătoare de porumb

 

Comentariile sunt închise