Setting the Table: The Transforming Power of Hospitality in Business, Danny Meyer

Șaptezeci și cinci la sută din toate proiectele noi de restaurant eșuează. Danny Meyer a pus bazele  Union Square Cafe la vârsta de 27 de ani, cu o idee bună și investitori de nădejde. Acum este coproprietarul unui imperiu de restaurant. Cum a făcut-o? Cum a bătut cotele într-una dintre cele mai dificile meserii? În această carte de reper, Danny împărtășește lecțiile pe care le-a învățat, dezvoltând filozofia dinamică pe care o numește  Ospitalitatea Iluminată (Enlightened Hospitality). Principiile acestei filozofii, care subliniază relații interioare puternice, precum și satisfacția clienților, se aplică oricui lucrează în orice afacere. Indiferent dacă sunteți manager, executiv sau chelner, povestea și filosofia lui Danny Meyer vă vor ajuta să deveniți mai eficient și mai productiv, în timp ce vă veți aprofunda înțelegerea și aprecierea unei munci bine făcute.

Setting the Table: The Transforming Power of Hospitality in Business” este reperul unei lucrări de motivație a unuia dintre cei mai dotați și mai vizibili lideri de afaceri din epoca noastră.


vezi și…

Les Grands Chefs par le Menu

 

 

Comentariile sunt închise