Cele mai bune deserturi din București

Iată câteva dintre cele mai bune deserturi întâlnite în restaurantele din București:

Craquelin la Maize

  • E un desert care vine în două farfurii separate: pe una vezi o gogoașă fină umplută cu caramel, iar pe cealaltă o înghețată. Mai precis spus, Craquelinul de la Maize e un choux caramelizat, ușor crocant, umplut cu cremă de păstârnac și cremă de caramel ușor sărat; separat o cupă de înghețată de păstârnac cu ulei de măsline

Kourabiedes si Melomakarona la Amvrosia

  • Kourabiedes și melomakarona sunt deserturile tipice de Crăciun ale grecilor oriunde ar fi ei în lume. Cum Amvrosia e cel mai autentic restaurant grecesc din București, le găsiți în permanență acolo, chiar și în timpul anului

JW Cheesecake la Marriott

  • Prajitura aceasta cu brânză  de la Marriott e unul dintre putinele deserturi din București care a ajuns să fie nominalizat individual, și nu generic. E o cremă de brânză fină și sos de smântână într-o crustă de biscuiți graham

Religieuse la Savart

  • Este un desert de origine franceză. Religieuse în franceză înseamnă calugăriță.

Inghetata de wasabi la ZenSushi

  • Cred ca la ZenSushi găsești singura înghetata de wasabi din Bucurețti! Înghețată Wasabi oferă o combinație gustoasă, fascinantă și exotică de căldură și dulce și ar trebui să fie pe placul tuturor iubitorilor de înghețată aventuroși.

Articol de George Butunoiu, Antreprenor, CEO Restocracy.ro


vezi și…

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante

 

Comentariile sunt închise