Tendințele anului 2020 în organizarea evenimentelor private

Iată câteva dintre tendințele anului 2020 în organizarea evenimentelor private – atmosferă relaxată, culori sobre și decoruri interioare somptuoase.

Daca în anul 2019 s-a pus accentul pe culorile puternice, precum burgundy, culori care impresionează și ies în evidență, în 2020 se pune accentul pe culori naturale, culoarea acestui an fiind inspirata de mare și ocean. Se pastrează totuși în centrul atenției și tonurile de verde, în special în cazul evenimentelor desfașurate în aer liber.

De aceea, în cazul spațiului de evenimente, se pune accentul pe decorurile naturale și pe evenimentele desfășurate în aer liber, pe terase înverzite și înflorite, în localuri situate în parcuri pline de verdeață sau pe malul lacului, cum este Parcul Lacul Tei. În cazul spațiilor interioare, în special în cazul nunților de iarnă și toamnă, se pune accentul pe decorurile fastuoase, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale impunătoare și saloane aerisite, spațioase și luminoase, fie că beneficiază de lumini naturale sau artificiale puternice. Un avantaj important îl vor deține saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spații de fumat sau ca zone pentru cununii și recepții informale.

Ca și în cazul decorurilor pline de flori, în cazul rochiilor de mireasa tendința este de a atrage atenția și de a ieși în evidență folosindu-se decorațiuni în formă de flori 3D pentru împodobirea rochiilor, în special în cazul rochiilor simple, cu o croială fluidă sau în cazul celor stil prințesă. Accesoriile mireselor se vor combina cu coafuri simple cu aspect lejer dar studiat și un machiaj nude, adaptat personalității fiecărei mirese.

Continuarea articolului pe Restocracy.ro


vezi și…

Cele mai bune restaurante și cele mai bune mâncăruri din București în 2019

Comentariile sunt închise