Jean Valvis, Valvis Holding: Finalizăm o investiţie de 25 mil. euro într-o nouă fabrică de ape minerale

Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding: Finalizăm în august o investiţie de 25 mil. euro într-o nouă fabrică de ape minerale. Am luat decizia de a investi înainte de pandemie.

„Angajăm în IT, în laboratoare, în prospecţiuni. Avem nevoie de mai mulţi chimişti, specialiştii care să identifice noile izvoare“

Jean Valvis, antreprenorul care deţine pe piaţa locală brandul de apă minerală Aqua Carpatica şi vinurile Sâmbureşti, spune că volumul vânzărilor a înregistrat scăderi din cauza închiderii sectorului HoReCa ca urmare a pandemiei de COVID-19, însă aceste scăderi nu sunt semnificative.

 „Un canal care este în mod tradiţional client al apelor minerale este HoReCa, iar de la închiderea lui anumite SKU – stock keeping units, volumele au avut de suferit. Este bine că retailerii, canalul nostru principal de vânzare, au continuat activitatea. Nu pot să spun că suferim, dar nu creştem cu acelaşi ritm cu care am crescut în anii precedenţi. În viitor, exporturile vor creşte, piaţa va creşte, însă cu un ritm mai mic, suntem totuşi la o cifră de creştere „double digits“ a volumelor“, a declarat Jean Valvis în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Sursă: zf.ro


Vezi și …FoodIntelForum.ro, Ediția a III-a. Investiții și competitivitate

 

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim