PROFI – 4 magazine noi și nouă aplicația mobilă

Retailerul Profi, cel care deține rețeaua cu cea mai mare acoperire națională și cu cele mai multe magazine din România, a inaugurat în luna trecută un număr de 4 magazine noi. În plus, retailerul a relansat aplicația mobilă, funcționabilă din 31 martie 2022.

Din cele 4 magazine deschise în București și județele Covasna și Argeș unul a fost tip GO, minimarket de proximitate de aproximativ 100 m și 3 magazine tip Loco, dedicat zonei rurale.

În 2022 Profi a lansat la Ploiești primul magazin după conceptul nou, de atunci s-au deschis peste 100 astfel de magazine. Acest nou concept de magazin Profi e prezintă în toate cele patru formate ale retailerului: Super – magazinul mare, cu cea mai mare suprafață de vânzări și sortimentul cel mai larg; City – mica unitate urbană, de lângă casă; ProfiGo – magazinul convenience, mic, pentru cumpărături rapide, de necesitate; și Loco – magazinul din afara marilor aglomerări urbane.

În 2022, procesul de remodelare a magazinelor va continua, în paralel cu deschiderea tuturor magazinelor noi sub noul concept.

Relansare a aplicației mobile

Începând cu 31 martie 2022 consumatorii beneficiază de noua Aplicația Profi.

Ne bucurăm să facem încă și mai prietenoasă experiența de cumpărare din magazinele noastre, oferindu-le consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendințe din retailul alimentar modern si digitalizare,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al Profi Rom Food.

Noua versiune de aplicație este disponibilă în versiunea beta de câteva luni, aproape 200.000 de oameni apelează la ea pentru cumpărăturile lor de fiecare zi. Este prima aplicație din retailul alimentar care oferă satisfacții în zona instant gratification din România.

Sursa: Retail-FMGC

Editor – Irina Bogdan


Comentariile sunt închise