Finanțare de 14,25 milioane de lei pentru Glissando

EximBank a încheiat un acord de finanțare cu 14,25 milioane de lei cu compania Glissando SRL, distribuitor de pesticide, îngrășăminte chimice și alte inputuri pentru agricultură. În pachetul financiar este inclus componenta de finanțare care asigură necesarul de lichidități pentru comerț, componente de garantare, precum ajutorul de stat Covid-19.

Continuăm să susținem eforturile antreprenorilor români de a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții financiare și ne concentrăm pe structurarea de pachete de finanțare care oferă predictibilitate, siguranță și confort în desfășurarea activității curente. Avem capacitatea și resursele necesare pentru a propune soluții financiare flexibile și adaptabile, care răspund nevoilor actuale ale companiilor, onorându-ne angajamentul de susținere a dezvoltării mediului de business și, implicit, a economiei românești.” declară Traian Halalai, președintele executiv EximBank.

Glissando este o companie ce se ocupă cu comercializarea produselor pentru agricultură și protecția plantelor, cu capital românesc și a fost înființată în 1991, Timișoara.

Ne bucurăm să putem dezvolta parteneriatul pe care îl avem cu EximBank, care ne-a susținut în demersul nostru anterior de a achiziționa și amenaja o nouă hală de servicii și depozitare pentru o nouă direcție de business – producția unei game de dezinfectanți. Această nouă finanțare ne va permite să consolidăm capitalul de lucru și să ne concentrăm atenția pe extinderea și diversificarea portofoliului de clienți. Provocările vor continua să apară, însă vom fi mereu pregătiți să le oferim clienților noștri produsele de care au nevoie, pentru obținerea unor culturi sănătoase fără boli și dăunători.” declară Ioan Biianu, fondatorul gupului Glissando.

Sursă: Economistul

Editor: Alexandra Băncilă


 

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Comentează

Adresa de email nu va fi publicată

Mulțumim