Ferma Aviputna lansează ouăle „Delicioase”, cu cod QR

Ferma Aviputna, cu o tradiție de peste 50 de ani în producția de ouă, a lansat recent un nou produs pe piața românească, ouăle ”Delicioase”.

Aceste ouă sunt rezultatul colaborării dintre specialiștii fermei și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Biologie și Nutriție Animală Balotești și sunt îmbogățite cu vitaminele D3 și E, cu o compoziție plină de nutrienți și biodisponibilitate ridicată.

Compania își propune să fie în linie cu cercetarea de profil și să implementeze cele mai noi soluții tehnologice pentru a produce un produs alimentar superior. Ouăle ”Delicioase” se numără printre aceste produse, fiind deja disponibile pe rafturile supermarketurilor din întreaga țară. Un aspect inedit al acestor ouă este faptul că acestea sunt dotate cu cod QR, care permite consumatorilor să afle informații esențiale despre produs prin intermediul unei simple scanări.

Având în vedere statisticile medicale care indică o epidemie de boli cronice la baza cărora stau, printre altele, lipsa vitaminelor D3 și E, ferma Aviputna și-a propus să ofere consumatorilor un produs care să conțină un plus din ambele vitamine, pentru a acoperi cea mai mare parte a dozei zilnice recomandate. Vitaminele D3 și E sunt esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos și muscular, precum și a sistemului cardiovascular și imunitar.

Produsele Aviputna sunt cunoscute publicului consumator pentru brandul de ouă ”Din Ogradă”, care a fost premiat de patru ori la Bruxelles pentru gust și calitate. Ferma desfășoară o activitate complexă care cuprinde cultivarea pământului, producerea furajelor, creșterea tineretului de înlocuire, creșterea găinilor ouătoare, colectarea și distribuirea ouălor etc.

Ouăle produse de Aviputna sunt un brand preferat nu doar de către consumatorii casnici, ci și de profesioniștii din industria HoReCa, cum ar fi restaurante, hoteluri și cofetării. Prin intermediul ouălor ”Delicioase”, ferma Aviputna dorește să ofere consumatorilor români o soluție alimentară gustoasă și accesibilă, întemeiată pe cercetări nutriționale solide.

Sursa: Start-up Cafe

Editor: Carmen Munteanu


 

Comentariile sunt închise