Grupul Lavazza are un nou consiliu de administrație

În urma unei întâlniri al acționarilor grupului Lavazza, a fost anunțat un nou consiliu de administrație. Acest consiliu va rămâne la conducerea firmei cel puțin până în 2025, când va avea loc o altă reuniune cu scopul de a revizui dezvoltarea financiară a afacerii.

Alberto Lavazza, care a deținut titlul de Președinte al Consiliului de Administrație, va deveni președinte onorific al consiliului.

Funcția sa va fi ocupată de Giuseppe Lavazza.

Intenționez să continui creșterea strategică a firmei noastră, consolidând linia trasată în ultimii 15 ani sub președinția lui Alberto Lavazza. Vom continua consolidarea prezenței noaste pe segmente și piețe cheie pentru Lavazza, analizând cu atenție noile oportunități și continuând să investim în cercetare și dezvoltare”, a declarat Giuseppe Lavazza.

Marco Lavazza va rămâne vice-președintele consiliului, susținut de CEO-ul firmei, Enrico Cavorta.

Sursa: gcrmag

Editor: Emanuel-Cristian Lipciuc


FoodIntelForum a ajuns la cea de-a VI-a ediție, iar anul acesta se va desfășura în perioada 24-26 mai 2023, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București. Principalele dezbateri se vor concentra pe digitalizarea și asigurarea securității cibernetice precum și pe accesarea fondurilor în agribusiness, producția alimentară, producția de băuturi, retail și HoReCa.

Susțin cea de a VI-a ediție FoodIntelForum:

Sponsorul Platinum – SmartHomeDevelopment,

Sponsorul Silver – Profi,

Partenerii: Biriș-Goran Legal + Tax, Auchan, GEI Consultanță specializată, Agricloud, Goodwill Consulting, Mirdatod Lactate de Ibănești, VBR Labs, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, Academia de Studii Economice din București (ASE), Academia de Studii Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu Șișești”, HORA.

Partenerii media: FoodBiz, Agrostandard, Economistul, Lumea Banilor, #România Funcționează și Money.ro.

Se fac pregătiri intense și pentru cea de a VI-a ediție a BucharestFoodSummit care va avea loc în luna octombrie acestui an. Summit-ul va fi însoțit de o expoziție extraordinară de produse ale centrelor de cercetare aflate sub cupola A.S.A.S., precum și o expoziție de produse tradiționale românești.

În același timp, TimișoaraFoodSummit și BanatBusinessSummit se pregătesc să pună Banatul și Timișoara pe harta centrelor de business importante ale României.


Comentariile sunt închise