Răzvan Idicel – o evoluție remarcabilă și planuri ambițioase

Anul 2023 a fost marcat de o creștere semnificativă pentru Răzvan Idicel, businessul fondat de Răzvan Rusu. Cu o expansiune de 70% și o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, compania și-a consolidat poziția pe piață, iar magazinul online contribuie acum cu 25% la veniturile totale.

Fondatorul Răzvan Idicel, Răzvan Rusu, dezvăluie că interesul crescut pentru gemuri și dulcețuri în urma pandemiei a consolidat prezența brandului în supermarketuri și mediul online. Adaptabilitatea și forța în fața schimbărilor de consum au contribuit la succesul companiei într-un peisaj comercial în schimbare.

Portofoliul Răzvan Idicel a înregistrat creșteri semnificative în 2023, cu zacusca ceaun ca lider al vânzărilor și cu o surpriză plăcută în crema de alune cu 45% alune de pădure, cel mai vândut produs online. Chiar și într-un an de consolidare, compania planifică să extindă portofoliul prin introducerea de dulcețuri de sezon și bomboane de ciocolată.

În ciuda inflației crescute, Răzvan Idicel nu a ajustat prețurile în 2023, însă eliminarea subvențiilor pentru angajați ar putea impune o revizuire în viitor. Cu toate acestea, compania își propune să gestioneze provocările fără a compromite calitatea produselor sale artizanale.

Una dintre cele mai importante realizări planificate pentru 2024 este construcția noii fabrici. Proiectul, început acum doi ani, va tripla capacitatea de producție, ajungând la 1 milion de borcane anual. Aceasta va susține creșterea cererii și extinderea portofoliului.

Relația solidă cu marii retaileri, echilibrul între retailul mare și cel de specialitate, și planurile ambițioase pentru educație și vizualizare în noul centru de producție arată că Răzvan Idicel este pregătit să facă față provocărilor și să continue să prospere în 2024.

Sursă: Revista Progresiv

Editor: Alexandra Băncilă


Comentariile sunt închise