Micii românești cuceresc New York-ul

Compania brașoveană Carmolimp lansează gama de mici „Litălși” în Statele Unite, la un eveniment special ce va avea loc pe 16 iunie, cu ocazia „Romania Day” pe Broadway, New York.

Pentru a aduce gustul autentic românesc în inima metropolei americane, Carmolimp a investit aproximativ 1,5 milioane de euro în dezvoltarea gamei Litălși. „E timpul să ducem cele mai interesante produse tradiționale românești în inima unuia dintre cele mai populare orașe din lume – New York. Practic, vom închide Broadway pentru o zi și vom scoate în prim-plan cultura românească și tradiționalii mici,” a declarat Valentin Soneriu, directorul Carmolimp.

Compania nu se oprește aici, având planuri mari și pe piața românească. „În România, vrem să construim cel mai puternic brand de mici din piață, care vine la pachet cu un sistem de francizare și cu o aplicație de livrare și promovare a business-ului,” a adăugat Soneriu.

Evenimentul „Romania Day on Broadway” a început în anul 2000 și a ajuns la a XXIII-a ediție, fiind organizat în parteneriat cu Ambasada României din Statele Unite, Consulatul General al României din New York și Institutul Cultural Român. Astfel, micii românești au șansa să fie descoperiți și apreciați de publicul american, deschizând noi oportunități pentru exporturile tradiționale românești.

Sursă: Agroteca
Editor: Alexandra Băncilă


 

Comentariile sunt închise