Florin Luca a fost numit CEO al GAC Innovation East Europe

Grupul GAC anunță numirea lui Florin Luca în calitate de Director General (CEO) al GAC Innovation East Europe în data de 18 mai 2020.  Grupul GAC, cu sediul social în Franța, este specializat în servicii de consultanță referitoare la performanță și inovație, diferențiindu-se prin managementul proceselor și al ingineriei financiare destinate Cercetării și Dezvoltării. Echipele sale acompaniază peste 2.000 de clienți în intreaga lume, pe 3 continente: Europa, America și Asia.

Christophe-Boytchev

«Sunt încântat de numirea lui Florin la conducerea GAC Innovation East Europe și îi urez bun venit în cadrul echipei noastre. Sosirea sa reflectă dorința noastră de a ne dezvolta și a împărtăsi expertiza pe care o avem în domeniul inovației în țările Europei de Est, având ca principal motor România, o țară recunoscută pentru capacitățile inovatoare ale mediilor sale de afaceri și academice», a declarat Christophe Boytchev, Director General (CEO) al Grupului GAC.

Florin Luca este absolvent al Academiei Militare de la Saint-Cyr (Franța), domeniul Finanțe Publice și are peste 20 de ani de experiență managerială internațională în lumea marilor corporații și serviciilor financiare. El și-a asumat de-a lungul carierei roluri strategice și transformaționale pe un spectru larg de industrii, activități și arii geografice.


vezi și…

Implantul unor microcipuri pe mână, soluţie pe timp de pandemie?

 

Comentariile sunt închise