Emanuel Pârvulescu, CORA: surprize plăcute pentru 2022

Emanuel Părvulescu, Directorul de Mediu al hipermarketului Cora, a comunicat în exclusivitate pentru FoodBiz interesul pe care compania Cora îl manifestă pentru mediul înconjurător.

Se dezvoltă continuu programe care să lase o amprentă pozitivă asupra mediului înconjurător și asupra societății în care își desfășoară activitatea.„Cora lucrează în permanență la dezvoltarea de noi programe de protejarea mediului, deoarece mediul este una din preocupările noastre constante în ceea ce privește amprenta noastră asupra mediului și în mod special, asupra comunităților în care operăm, deoarece atât noi cât și comunitățile, trăim într-o simbioză unii alături de ceilalți”, a declarat pentru FoodBiz Emanuel Pârvulescu.

Programe surpriză pentru clienții Cora

Directorul de Mediu al hipermarketului Cora a recunoscut că nu poate divulga totul despre programele în pregătire pentru anul viitor, menite să contribuie la protejarea mediului înconjurător, însă a dezvăluit puțin din acestea. Am aflat că hipermarketul va oferi posibilitatea clienților săi de a-și reîncarce mașinile electrice fără niciun fel de cost.

„În ceea ce privește programele pentru anul viitor, nu pot să vă dau foarte multe detalii deoarece lucrăm la ele, avem niște surprize foarte plăcute, dar pot să vă spun că în curând veți reuși să încărcați mașini electrice la noi, fără nici un cost.

Vom folosi mai multă energie verde decât folosim acum. De asemenea, veți găsi foarte multe zone în care să aduceți diverse deșeuri, pentru care o să vă asigurăm că vor fi trimise către centrele de reciclare”, a declarat directorul de mediu pentru FoodBiz.

Emanuel Pârvulescu a vorbit, de asemenea, despre programele Cora aflate în desfășurare care contribuie la protejarea mediului înconjurător, cum ar fi programul de colectare al uleiului uzat, o inițiativă care încearcă să evite contaminarea/poluarea apei.

Până la momentul de față Cora a colectat peste 9 tone de ulei, ceea ce înseamnă că peste 5000 de oameni au conștientizat importanța acestui demers.

Programul se află încă în derulare, clienții care aduc ulei sunt răsplătiți pentru gestul lor, la fiecare 3 litri de ulei uzat se primește un litru de ulei bun, sau pentru fiecare litru de ulei uzat se primește un detergent de vase.

Irina BogdanEditor: Irina Bogdan


Citește și – Fermierii solicită includerea în PNRR gestionarea sustenabilă a apei


 

Comentariile sunt închise